ubat kuat rahim

hi mommy’s, ada yang tahu? masa kandungan saya 7 minggu ke atas ada beberapa hari saya bleeding yg agak kurang normal then pergi klinik swasta doc check alhamdulillah kandungan baik baik je takda masalah. so doc beri saya ubat kuat rahim maybe punca bleeding disebabkan rahim saya lemah tapi ubat yg doc beri 10biji je& sehari makan dua biji means 5 hari je ubat tu bertahan. persoalan saya boleh ke saya beli di farmasi ubat kuat rahim atau ubat tu mmg ada limit untuk ibu mengandung makan?

1 Balas

makan je ikut doctor bagi, kalau still ade bleeding pegi klinik or hospital balik. kalau xde xperlu dh and ubt tu x boleh beli dkt luar. perlu ade description doctor.

1y ago

lepas makan mmg nampak perubahan takda bleeding dah, okay terima kasih membantu 🫶🏽