Ubat kuat rahim

Salam mommies. Ada ke mommies yang tengah consume ubat kuat rahim. Memang akan keluar lendir brownish ke bila kita makan ubat kuat rahim?

3 Balas

sy tgh makan ubat tu..duphaston kan..skang on off kluar lendir brownish.. klu ikut prgnancy yg lps,prnh jgk kluar brownish..makin hari makin banyak..last2 keguguran.. tp utk prgnancy yg ni,on off tp brownish x sbyk mcm prgnancy yg dlu..

2mo ago

Haah sis. Ubat duphaston. Yang dulu sis keluar brownish banyak ke ? Saya dah 3 hari makan dan kluar sikit2 je. Cuma risau sebab ni first baby saya