1st czer..2nd nak try normal

Tumpang tny mommies yg 1st anak czer.. utk anak 2nd nk try normal kne jumpa pakar utk cek scar czer kan..biasa jumpa masa kandungan bape minggu?

2 Balas

Saya anak 1st csec dan 2nd vbac normal. Jumpa pakar bila kandungan dlm 20 minggu. Sis anak 1st dan preggy beza berapa tahun??

5y ago

Anak 1st skg dh 3tahun 10 bulan.. owh sis jmpe 20minggu awl jugak.. sy dpt tarikh mse 36minggu..rse mcm lewat sgt..tu nk double confirm..