TTC dan bela kucing

Hi ttcian semua, pernah dengar tak pasal kalau bela kucing susah nak pregnant? Apa kaitan dengan ttc ye? Sebab sy 2tahun ttc and bela 2 ekor kucing. Just tertanya2 je apa sains disebalik mitos tu, sebab ada org cakap macam tu kat saya.

8 Balas

tak pernah dgr pasal susah nak pregnant, tp pernah terbaca artikel kesihatan, najis haiwan boleh buat risiko keguguran.. jadi kalau bela kucing dan ttc, biar suami yg cuci sangkar dan najis kucing tu.. saya dulu hela hedgehog pun mmg biar suami yg cuci bila buat fertility treatment..