TTC dan bela kucing

Hi ttcian semua, pernah dengar tak pasal kalau bela kucing susah nak pregnant? Apa kaitan dengan ttc ye? Sebab sy 2tahun ttc and bela 2 ekor kucing. Just tertanya2 je apa sains disebalik mitos tu, sebab ada org cakap macam tu kat saya.

8 Balas

takde kaitan pun sis. mitos je semua tu. kucing ni mendatangkan rzeki utk kita. kalau bkn rzeki zuriat, mgkin rezeki dri segi lain. awal tahun ni sy pun ada bela kucing, sebulan kemudian baru ada rezeki pregnant setelah lama menunggu☺️