seks

Trimester pertama korang slalu tak bersama suami ? saya kerap sngt .. dan rasa tak puas ? normal kan ? skrg dh 12 week . dr 5 week mmg kerap bersama .. hari hari pulak tu

5 Balas

saya first trimester tk tntu sgt nak bersama dgn suami . wlaupun dia bt sy ghairah ke apa mmg sy tk nak 😂 dh msuk sec trim ni , bole la nak bersama dgn suami . kcuali ada masa sy sndri nak bersama atau pun tdk . ikut mood juga tu 😂

pd sy ok je selagi x gejala2 yg x ok pd dri @ kndungan sy. cthnya pendarahan dsbgnya😁

Normal klau xde mslh..

Yup normal je tuu

Normal