Awal kehamilan 5-8 week

Boleh bersama suami tak? Risau sbb sblum ni pernah missed misscariage..xde simptom tahu2 gugur je mse 13 week..dlu x tahu pregnant so awal2 tu mmg kerap bersama suami tp doc ckp bby stop mmbesar mse 6week..boleh jadi punca ke eh?#ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Sepatutnya tak jadi salah satu punca tapi kalau pernah hostory rahim lemah n mudah fragile..so next prgnncy boleh elakan brsama dulu 😊

klu dh pernah ada history, elakkan awal2. sbb blh jd faktor yg menyumbang. but mostly gugur 1st trimester sbb pd mslh pd sperm/ovum.

7mo ago

trimester ke2