Bersama dengan suami.

Hi mommies. Ni bukan soalan. Ni nasihat. Sy sepanjang pregnant. Jaga sgt2 sbb ni anak first. Dpt tahu preggy masa dh 5 week.. stop bersama dgn suami dh dua minggu. Skrg dh masuk 7 weeks. Tp beberapa hari lepas sy bersama dgn suami. Tak kasar. Kami dua² hati². And harini sy keluar darah. tak banyak. Setitik je. Coklat2. So nasihat sy. Utk first trimester silalah tahan dulu ye 😂 risau betul sy. Keluar darah is not normal ya. Kalau kerap mmg kena pergi klinik ok. (Sepupu sy yg cakap) plus kalau bersama pls stay bawah. Jgn atas. Utk 30weeks keatas kalau nak main. Main la kerap2 bagus utk bukaan. Senang beranak 🤭

3 Balas

sy start tahu pregnant, trus tak bersama smpai skarg 26weeks..anak first takut jgk sbb tak tahu condition kita mcm mana..bincang leklok dgn suami, in shaa Allah suami akan faham..tapi kita as a wife kita bantu lah dgn cara lain

Sy 6 bulan baru bersama tapi da nk dkt due terus tak..

Noted 💕