39w dan masih bernafsu

Tp husband sy takut2 nak bersama. Sbb sy selalu mengadu sakit badan, pinggang dan celah kelangkang. Sakit tu memang sakit tp sy still bernafsu. Bila mintak dgn husband dia tolak sbb risau sy dan baby. Sy rasa stress bila fikir bab ni. Dah la nanti nak pantang lama ?

1 Balas

Buat slow2 je. Bagus kalau rajin bersama suami time dah nak due. Bukaan serviks cepat,nurse bagitahu saya sendiri masa mengandung anak pertama dulu