nie di kira spotting ke? warna coklat terasa cm air keluar. tolongg mummy's semua. 1st baby

Tolong. ,😭

nie di kira spotting ke? warna coklat terasa cm air keluar. tolongg mummy's semua. 1st baby
2 Balas

in sha Allah normal sis klu brownish blood. darah implantation.. cume kalau blh, d awal kehamilan ni sis kne bnykkn bed rest. makan makanan yg khasiat terutama utk kuatkan rahim. sbb sy pernah mcm ni juga, melainkan kalau fresh blood n ketul² darah kuar n perut sakit spt senggugut itu tdk normal segera ke kecemasan. jaga diri baik² yer, bnykan rehat n jangan stress 🤗

4y ago

aamiin.. ya mujib 💕

Ni bukan spotting rasanya. better pergi jumpa doctor ya puan😊

2y ago

Klo bukan spotting ape ye? Sbb sy pon tgh alami nye skrg ni..