Keputihan warna light coklat

Sy ada keluar keputihan warna coklat krim. Bukan spotting. & Sy dah baca artikel berkaitan. Katanya normal sahaja sebab bercampur dengan darah yg lama. 1st check up isnin minggu depan. Sy nak tanya ibu² yg berpengalaman. Normal ke macam ni? Sy 10w. 1st pregnancy.

1 Balas

Ini pendapat saya ya. Once you have been diagnosed by doctor, yes it can be considered as normal. Kalau kita diagnose sendiri tak pasti betul atau tak. Apa2 discharge yang pelik keluar, lebih2 lagi spotting during pregnancy tak normal ya unless you dah check dengan doktor and doktor kata normal. Tak semua orang sama tau. I've never experienced any spotting or discharge like what you are experiencing now. So it's advisable to go for a checkup. 🌹

12mo ago

tq for your advise. I'm waiting for my appointment next Monday. as for now just to make me calm and my knowledge for any experience and opinion from others. thx again for your reply. please pray the best for me. 🌸