Susu apa yang sesuai untuk pada awal kehamilan untuk ibu mengandung sebelum nie anak first minum ammum tapi panas sy jadi cirit birit .

Tolong suggest kan ??

17 Balas

Kalau boleh jangan susu ibu mengandung sis. Sebab doc cakap gula tinggi, apalagi anmum. Saya minum farm fresh dan hl je sis. Lepastu air masak jangan skip dan sata minum ribena mix berry. Alhamdulilah hb semua atas 10

4y ago

Iya sis.. Kena banyak kali try and error 😁 kalau tak boleh kosong cuba sis cari yg ada flavor strawberry atau coklat..

sy semua jenis susu utk ibu ngandung xleh, cirit. jd minum susu dlm kotak mcm dutch lady, farmfresh etc

Try minum susu fernleaf fullcream yg kena bancuh tu. Sesuai jugak untuk ibu yg ada gdm.😊

hm.. sy mnum anmum dri mula² mngndung ok je.. sis try la susu ibu mngndung lain

Sy dah cuba 3 jenis susu semua cirit. Last sy tak minum 😩

Minum susu fresh milk je..lagi bagus & tak manis..

Enfamama chocolate. Sedap rasa nya. Cuba la nanti.

Saya mnum frisomum . Alhamdulillah okay takde mslh

nestle mom & me. boleh request free sampel to try

saye minun anmun perisa ckolat alhamdulillah ok