Minum susu ammum

Siapa sini klau minum susu ammum akan cirit birit?

16 Balas

Setakat ni ok minum anmum tpi saya tukar susu bukan sb cirit tpi sebab lamaΒ² minum anmum, x lepas nk telan sb bau nya mcm kuat sgt. Skrg saya minum frisogold mom. Alhamdulillah ok

Saya jd mcm tu..maybe x sesuai..doktor ckp kalau rs x sesuai tukar la susu lain..skrg mnm fresh milk ja 😊

saya minum anmum terus pening2 loya sgt2...lepas tu sya try minum enfamama Terbaik sgt utk Ibu Dan anak..

Saya tak cirit birit tapi saya muntah2. Every time minum anmum je after 1 hour terus muntah semua

Kalau minum susu cirit birit itu namanya lactose intolerant. Perkara biasa perut tak tahan.

Sy minum trus mual n muntah.. rs xboleh trima tekak.. klu susu good day ok plak..

Yer..saya pun sama dulu..xsesuai..minum susu lazz susu kambing kurma saja la

saya okay minum anmum..tapi bila saya minum susy higoat cirit birit pula

Saya kalau minum banyak baru cirit birit. Saya just minum sekali sehari.

Saya minum ok je...tp bila utk ammum baby xblh...berak dia keras