MINUM SUSU, CIRIT BIRIT

Kenapa saya minum susu jadi cirit birit? Susu yang saya minum tak sesuai dengan saya ke? Saya minum susu PROMAMA. Mohon ibu ibu beri penjelasan, saya buntu.

2 Balas

x sesuai kot. saya minum anmum jadi cirit birit. 3x gi toilet dalam stgh jam. 5 hari mnum, 5 hari cirit. pastu saya tukar friso pulak, baru ok. susu utk ibu pon kena trial and error mane yg sesuai ngan perut.

klau susu ibu mngandung tak sesuai, Pn boleh minum susu kotak. saya minum susu dutch lady low fat.