sy dh 6weeks . alahan sy teruk sy xselera makan nasi dn segalanya bau nasi n lauk sy xboleh . makan biskut xlalu mana ape perlu sy buat .

Tolong saya

36 Balas

JANGAN AMBIL MAKANAN BERMINYAK JAUH KAN DARI MAKANAN BERANGIN CTH: FRENCHFRIES,COSLOW,KOBIS,BUBUR KACANG HIJAU,BADAM OR KEKACANG.. MAKAN BISKUT PURE GANDUM,JACOB 👍 AMBIK BUAH2AN PISANG,STRAWBERI,.. SAYA PUN MCM TU DULU.. LOYA N MUNTAH.. CARA TERBAIK.. MINUM AIR KELAPA FRESH..BELI SEBIJIK..SELAWAT MINUM.. ALHAMDULILLAH..HILANG LOYA.