sy dh 6weeks . alahan sy teruk sy xselera makan nasi dn segalanya bau nasi n lauk sy xboleh . makan biskut xlalu mana ape perlu sy buat .

Tolong saya

36 Balas

Try jus buah delima. Ia membantu penghadaman(rasa loya akan kurang) , kaya dgn anti oksidan, boleh menguatkan rahim, membantu pertumbuhan akar saraf baby dan byk lagi khasiatnya. Hanya RM15-20 tuk 3 biji dari pasar mlm. Kupas, keluarkan bijinya dan menjuskannya dgn guna penapis kopi je. Kulitnya boleh dimasak dan diminum tuk org yg nak kuruskan badan, detox fungsinya.