sy dh 6weeks . alahan sy teruk sy xselera makan nasi dn segalanya bau nasi n lauk sy xboleh . makan biskut xlalu mana ape perlu sy buat .

Tolong saya

36 Balas

sy baru je abis fasa alahan, mkn x lalu, bau ape pun x bole.. sis bykkan minum air ye.. try air sejuk2.. lps tu try la biskut cream cracker tu.. mkn gitu je.. sy smp masuk wad sbb muntah2.. kalo dh masuk wad nti berbotol2 air masuk dlm bdn, berkali2 la jarum dicucuk kiri kanan tgn.. sakit wooo.. sis jg diri ye try la mkn ape pn sian kt baby tu.