sy dh 6weeks . alahan sy teruk sy xselera makan nasi dn segalanya bau nasi n lauk sy xboleh . makan biskut xlalu mana ape perlu sy buat .

Tolong saya

36 Balas

Sye mcm tu jgk bru2, smpai kne msk wad😇cbe mkn roti keping cicah milo pns.. Hak tu je sye blh telan.. Tu pn xhbs skeping pn, tp okla dri prt kosongkn.. Lau blh jgn bg prt kosong, nti lg cpt nk mntah.. Sye msk 5bln bru blh mkn skit2, tu pn bau org msk xblh sgt lg..