Salam sy nk tny pngalaman ibu2… sy prgnant 7week ad kluar darah mcm ni spotting ke bleeding?7hari dh

Tolong ibu2

Salam sy nk tny pngalaman ibu2… sy prgnant 7week ad kluar darah mcm ni spotting ke bleeding?7hari dh
8 Balas

Baik pergi hospital terus puan. Ape ape berkaitan keluar darah spotting semasa pregnant kene cpt pergi hospital untuk check. Docter kk pun dah pesan mcm tu. Semoga dipermudahkan urusan puan semoga baby dan puan sihat sentiasa 🤲🏻❤️