Cucuk depo lepas pantang

Salam hai.. sy nk tny ad x ibu2 yg berpengalaman cucuk depo.. sy first mom, 2minggu lepas sy cucuk depo & keluar darah.. darah dekat pad bnyk mcm org normal dtg period.. sy nk tny normal ke darah keluar bnyk mcm tu & berapa hari darah akan keluar? Jwpan ibu2 sngt bermakna bt sy. #firstmom #seriusnanya

1 Balas

salam..nurse sy bgtau kalau darah banyak sangat kat pad pastu lama tempohnya tu x normal..kalau macam period normal je..saya period biasa smpi 9 hari..tp jenis period sikit2..

11mo ago

yg ni keluar bnyk2 kdg sampai bocor