hi mamy² bole tolong jelas kan anak saya menolak susu badan kenapa ya

Tolong bagi tau apa punca,nya terima kasih

4 Balas

Sblm susukn bby..sis bersihkn dlu nipple sis x?? Cer try cuci dlu..bg bersih mne tw ada bau susu sblm ni ke.. tu buat dia xnk... Aja2 fightmm✊✊🔥

5y ago

Sm2 😉✌

Ce cek lidah dia. Tkut ad putih2 susu atas lidah.. buat dia xslesa.. 😅

5y ago

Owhh ok sis alhamdulillah trima ksih ibu² yg berkongsi pngalaman😘

Anak sis berapa bulan ya ?

5y ago

Alhamdulillah sis ank sya mnyusu sdh😊

Sis try cuci nipple sis bersih2 sbelum anak sis hisap..

5y ago

Alhamdulillah sis anak saya dah menyusu saya try untuk bercuci dlu mcm sis cakpa trima ksih😘