Berat badan

Hello mama" , saya nak tanya nak minta tolong susu fm apa yg boleh naikkan berat badan baby ? tolong share mama . terima kasih . #pleasehelp #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Semua susu formula boleh naik kan berat baby awak. Tinggal nak cari mana yang sesuai untuk baby je. Awak kena try and error juga.

1y ago

Awak perlu cuba sampai dapat yang betul betul sesuai dengan anak. Beli yang pek kecil je. Boleh cuba enfalac, anmumlac, s26, dutchbaby.

try dutch baby

1y ago

Okey sis makasih 🥰