baby 10month nak ajar minum susu botol

Tolong ajar macam mana nak bagi dia botol susu .. Sb slama ni susu badan je . Ingat nak bagi campur fm tapi dia tanak botol susu dia tolak . Saya dah belikan dia botol susu biasa dengan botol jenama avent . Saya tak tau anak saya taknak botol susu atau tak suka dengan rasa susu formula .. Jenama susu similac

13 Balas

Cuba campur susu badan letak sikit formula .. lepas tu baru kurang kan kuantiti susu badan... banyak kan formula...

2y ago

sorry walau komen dah lama tapi takpe sekadar info ..susu badan dan susu formula tak boleh dicampur sekali dalam botol untuk baby minum dalam waktu sama ..harap maklum