Hb naik

Tips saya minum air limau kosong ni je . Dri HB 9.8 naik 11.7 dlm masa 2minggu. Okay la kut sbb bab makan tuk naikan HB saya kurang? sblom ni makan ubat saja pon turun gak .

Hb naik
25 Balas

saya plak blend buah delima,dan makan telo mata kerbau,makan kerang,jambu batu,daging merah.jgn sentuh milo coklat2 ice cream klu teringin 2 sikit2 ckup la.. caffein jgn minum...2 buat hb turun..nurse la yg ckp...bnyak minum air kosong.mkn buah kerap.klu xlalu buat jus...so sy ikut saranan nurse yg cek..alhamdulillah hb saya xpernah lagi turun....try la ibu2......😘😘