Hb naik

Tips saya minum air limau kosong ni je . Dri HB 9.8 naik 11.7 dlm masa 2minggu. Okay la kut sbb bab makan tuk naikan HB saya kurang? sblom ni makan ubat saja pon turun gak .

Hb naik
25 Balas

Tq for sharing sis, boleh cuba.. saya setiap kali pregnant mesti turun sampai 10.. last week check up dh 10.5 br 9 weeks..

4y ago

Awal sgt dh turun ke 9 hb tu sis . Baru 9w . Takpa ikhtiar mana2 asal tak susahkan kita. Try error je ya. Cuba mkn ubt teratur, jambu batu paling simple buah yg boleh mkn. N buat air limau . InshaALLAH, semoga berhasil cara ni.