Tips naikkan hb .. first mom xde pengalaman lgi .. hrp dpt membantu thankyou 🥰

Tips naikkan hb 🥹 checkup time 24week tiba2 hb drop jd 8.9 sebelum ni mmg 12 ke ats selalu… saya ambil maltofer.. saya juga minum pati jus delima tp kdg tk igt minum hehe. Dn bru jgk start minyak kelapa dara.. tips lain selain ni 🥺 risau la banyak sgt drop..

Tips naikkan hb .. first mom xde pengalaman lgi .. hrp dpt membantu thankyou 🥰
68 Balas

cuba sis stop minum jus delima .. minum jus jambu batu pink tu ... yg tu vitamin b12 tinggi ... mcm sy tak boleh minum jus delima hb mmg akan drop .. so sy minum jus jambu batu saja .. mkn jambu batu .. elakkn minum kafien buat sementara waktu ... mnum air oren juga ... mkn bayam .. hati ayam ... HB sy maintan lepas tu ...

12mo ago

cuba jgn x cuba ...