rambut gugur

Time pregy2 ni la rambut banyak gugur.. Ada tips tk nk bagi rambut supaya tak gugur banyak ... Tumbuh dgn lebat.. Boleh suggest tak shampoo apa yg boleh dipakai...

2 Balas

Salam sis, kalau sis masih cari product untuk lebatkan rambut, sis boleh try Ardora. Baby pon boleh pakai sekali, takde limit umur. Ramai yang dah pakai, semua cakap berkesan. Kalau sis nak info lanjut boleh pm http://www.wasap.my/60176445205/nakardora

4y ago

baik sis..tq

Rambut sya pun byk gugur. Sya gunting bgi pendek then guna shampoo emeron warna hitam tu je. So far ok ngam dgn sya

5y ago

Tq sis.. Nnt sy nk try plak manalatau sy pn ok gk..😊😊