Rambut gugur semasa mengandung

Normal tak semasa mengandung rambut gugur teruk walaupun dah tukar shampoo utk elakkan rambut gugur?

6 Balas

7mo ago

Sesuai sebab saya pun guna ini masa pregnant, lepas bersalin shampoo sy habis, sy beli safi & clear, terus teruk gugur rambut..

Normal. Skrg sy 17w ok sikit. Mungkin sebab rambut pon dh nipis 🤣 sy mintk husband tlg potong dn nipiskan. Jd bila sikat takdelah sedih sbb rambut tk byk sangkut 😋

sya msa prgnant rambut kemain cntik..gugur pn sikit2 je.lpas je baby lahir..da mcm nk botak rasa..rmbut bersepah2 ats lntai.. hari2 kna vacum

sy plak rambut dan kuku cepat panjang.

normal. sbb hormon.

Normal