Rambut gugur teruk (10 week prengnant)

Mommies ada tak yg sama dgn sy, time pregnant rambut gugur byk sgt, lebih dr biasa.. ada tips tak nk kurangkan rambut gugur?

3 Balas

Ya sy 14 weeks ,rmbut ggur byk ,muke xpnh berjerawat pun dh naik jrawat ,maybe sbb hormon kita ,redha jelah jnji baby n mommy shat❤️

3y ago

Btl xpe la asalkan baby sihat 🤭

Dah try pakai byk jenama syampu rambut gugur ke still gugur byk?

3y ago

Sy pakai syampu yg sama dulu ok skang makin byk gugur 😅 doc bgtau kurang protein

nrmal tu sis..lpa brsalin nnti pn rmbut akan gugur jgk..lagi byk

3y ago

Ye ke takpe la enjoy the moment 😅