suka makan pedas

time mngdung ni .. sya selalu makan benda yg pedas ... agak2 ya... bby boy kh bby girl?? 22week 2day ...

19 Balas

entahla. pemakanan ikut selera kita . rasanya takde kaitan dengan jantina baby kot. 😅

Selalu mkn pedas² masam² boy..Klau manis² girl yg penting janji sihat sempurna

Taktau lah sis rasanya tak boleh nak detect based on cara pemakanan ni

Sy suke pedas gak. Baby boy. In shaa Allah. Sy 22weeks 1 day . Heheheh

Baby boy sis. Sy pun gtu masa pregg baby sy dlu. Hehe

Sama..dah scan 2kali, insya Allah boy 🤗

Ada kaitan ke awak..xpnh dgr lak

5y ago

Tu la..pelik gk..rasanya tu kn ikut tekak.. anak llki n pmpuan xpnh dgr lg.hehe

sy suka manis2 baby boyyy

sama...