suka makan pedas

time mngdung ni .. sya selalu makan benda yg pedas ... agak2 ya... bby boy kh bby girl?? 22week 2day ...

19 Balas

Sma la.. Suka pedas.. Kdg ada mnegur jg n mkn pedas sgt.. Dh cuba . Tpy xtau la nfsu ke bby yg tringin pedas2 bagai. Xkesah la pedas mnis ke apa ke . Kdg tu kurg kn juga . Nk lupakn pedas , cari mknan brkaitan lain .. Kalo mitos kata bby boy.. Alangkah bhgia nya . Ada juga hero utk jaga si kakak nya nanti🌹