nak tanya saya buka buku pink waktu pada 1/12/22 kandungan waktu tu 12w..

then doc suruh dtg pulak 5/12/22 utk minum air gula then doc pun cakap u dtg pulak 31/1/2023.. which is 2bulan lagi baru dtg.. normal ke mcmtu? btw KK takde call sy pun inform yg saya sangkut gdm.. tu nak tanya ibu2 dkt sini mmg mcm tu eh?? btw this is my 1st pregnancy...

11 Balas

awal sis kena minum air gula. bmi sis ok tak?

1y ago

saya 20 minggu baru minum air gula... bmi saya terlebih pula😔