buku merah

dapat tahu pregnant masa 15/11 (5 weeks) thru pregnancy test,then pegi klinik kesihatan terus . But diaorg takde check apa2 and terus suruh dtg balik 17/12 ( 10 weeks) utk buku merah .. normal ke mcm tu ? Atau KK tmpt saya je ?

2 Balas

Mungkin kk kat tempat sis belum boleh buka buku time 5w. Sesetengah kk 8w ke atas baru boleh buka buku

xde amik kencing, darah, berat, tinggi ke..?

4y ago

Takde langsng , sampai2 je , terus dia bukak buku nota , tulis tarikh2 lain and terus bgtau saya nnti dtg 17/12 laa