Pernahkah anda terfikir untuk mengambil anak angkat?

Baca sini <a href='https://my.theasianparent.com/proses-ambil-anak-angkat-di-malaysia' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/proses-ambil-anak-angkat-di-malaysia</a>
Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

1781 respon

12 Balas

pernah ms sebelum berkahwin sbb tahu saya ada pnykit..ms tu doc diagnosis sy ada endometriosis stage 4 kategori xblh ada ank aka mandul katanya sbb pnh jalani pembedahan buang ketumbuhan..kmdian ada kembali ketumbuhan di tmpt yg sm.. jd ms kwen penah ckp dekat husben kalau xde ank lepas kwen blh ke terima.. alhamdulillah husben kata blh terima dan dia kata mana tahu lepas kwen ada anak sndri.. alhamdulillah Allah bg kami rezki anak jadi tak perlu ambil anak angkt lg.. alhamdulillah atas rezki Allah bagi .❤️

pernah, tapi tak jadi sebab si ibu tu pilih org pangkat tinggi2 kayangan saja 🤣🤣🤣 kita ni levels bilis je... setahun lepas tu Allah bagi rezeki ada anak kandung sendiri..🤭

pernah, wpon da ade anak sorg.. sbb mase tu anak da beso gak keinginan utk ade baby mase tu tinggi.. skrg tgh pregnant yg ke-2.. alhamdulillah, yg 1st da 7 tahun.. dpt gak die adik..

pernah. skrg pun klau ade org nk bg pun saya terima walaupun ada anak kecik. saya mmg suka sgt kat budak2..

Tidak pernah #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tidak pernah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

pernah ketika org mula mengata

tidak pernah

Tidak

nope