Bleeding

Tengah g jln2 kt mall smlm, pastu sggah cowboy plak.. Ttiba sakit perut n ad bleeding.. G klinik nk scan tp doc ckp xkn nmpak ap2 lg bru 9w++.. Doc ckp normal klu xberpanjangan, klu bleeding makin teruk atau sakit perut lg suh pegi je hospital, scan ikut bawah, Lgpn bleeding xpenuh pad pn.. Pmbntu klinik pn bgtau klu scan pn xnmpak lg,.. So sy blik je.. Skrg ad kuar spotting je skit2.. Rseny perlu ke sy g scn atau tggu je dlu smpai 11/12w bru g scan

17 Balas

Sis.. 9week sya dlu dh nmpk kantung nmpk jantung dh.. Bkk bku pn dh.. Msa bkk bku 9week bby dh bntuk kacang..