bleeding

Assalamualaikum smua.. ade tk sape2 pnh alami mcm sya skrg.. Smlm ade bleeding mcm mula2 nk dtg priod tu smpai hari ni.. g hspital scan ats bwh kartung je npk bby tk npk.. klau ikut kan sy dh 10w tapi ble scan krtung mcm bru 5w. Lg 2 mingu kne g hispital blik scan.. Saya risau takut gugur je ??

6 Balas

Wasalam. Sy pon tgh bleeding ni. Dah hampir sebulan, bleeding on off. Kejap banyak kejap sikit. Skg ni dah 20 weeks. Doa byk byk puan, moga baby okey je. Skg sy tgh warded, alhamdulillah stakat ni baby okey. Mohon doakan saya dan baby sihat dan kuat sampai akhir saya. Saya pon akan doakan puan.

sy bru smlm bleeding sis .. sma mcm sis keluar lendir dan kecoklatan kdg ada drh beku sama mcm priod.. tpi bilaa g scan kantung ada tpi kosong .. 10w😔😔 tolong doakan sy ..

sy bleeding scan td kantung kosong kandungan 10w😔😔 merisaukan 🥲

11mo ago

gugur dah sis sehari selepas bleending tu🥲🥲 doakan sy dikurniakan zuriat lagi .. 🤓

Wasalam..takpe awak try scan balik nanti

Macam mana ya keadaan sis sekarang?

Upt cek terang x?