+ve tapi was2

Morning mommies.. nk tanya dh check upt 2x +ve masih x percaya jugak try cb naik +ve 3minggu lebih saya memang pregnant ka?

4 Balas

sis ok lg 2x sy Smpai 8 x test upt sbb sblm ni pnh kehilangan 2x bby sbb kguguran...tu nk kepastian sy buat byk kli .g Klink n scan pn Dr kata postive.. mmula x cya sbb dlm kpla nk g kursus ape semua..lelama akan pcaya..mmula Dr kata sy ade cyst sme .sis g la cek awl² at least thu keadaan bby dlm tu mcm mn

kalau awak nak confirmkan lagi, awak test time awal pagi lepas bangun, selalunya yg tuh mmg confirm sis. kena percaya, kalau kata period pun takda.

12mo ago

normal tuh, selalu alahan tuh dtg lepas kita tau preg. ataupun takda alahan langsung ke. tapi better takda alahan la. jenuh nak tahan tuh.

saya pun takda alahan sis smpi skrg 7w dh blm ada alahan n berharap xkena alahan pregnen.. hihi

normal takda alahan. sy skrg 10 w pun xda alahan dan harap xkena alahan smpai bersalin.