UPT biasa +ve, UPT cb easy kosong

Hi ibu2. Saya nak tanya. Berdasarkan gambar ni saya +ve atau -ve? Sbb saya guna upt biasa makin lama makin terang. Harini saya guna upt clearblue easy dia tak keluar line apa2. Saya tak pasti upt cb tu error atau -ve. Harap ibu2 sudi jawab. Tq#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

UPT biasa +ve, UPT cb easy kosong
7 Balas

cb tu kalau line control atau line first tu tak muncul maksudnya ada error la tu. dia kene kluar line control tu. bru line kdua tu kita boleh dpt result +/-. kalau kosong smua maksudnya invalid. samaada salah cara/stick tu rosak

dulu saya pkai yg CB tu pon jadi blank mcm tu.. sbb saya tk ikod instruction yg betul😅 mujur beli lebih. alhamdulillah naik terang btul.. sis bole cube lagi.. tpi sis dh btul2 positif tu.. tahniah sis😍

3y ago

Alhamdullilah sy dah try guna cb lagi. Kalini betul2 +ve. Celup bebetul sampai keluar result. Tq ya 💕

Saya pun upt samar2 last period around 30 Nov atau 2 Dec macam tu tadi g scan doc kata tak da papa2 perut ok dia bg makan ubat keluar darah perlu ke aku makan 😞😞

3y ago

Check sekali ke hari2? Sbb sy selalu dpt faint line. Tp hari2 check. Makin hari makin pudar sampai 1 line. Means chemical pregnancy. Kalau check hari2 makin lama makin terang, In Shaa Allah ada rezeki. Awak try check lagi ya.

Sy pun pernah jadi mcm ni sis. Pastu sy beli cb yg digital. Tklama keluar 3weeks .

3y ago

Sy yg tak reti ni. Benda mahal jadi takut. Tadi dah try celup bebetul sampai keluar result. Alhamdulillah +ve. Tq ya 💕. Baru 1st.

CB tu error sbb tkde line langsung

3y ago

tqtqtq

positif ❤️

positif la tu

3y ago

tqtqtq