My luahan Hati,

tekanan sy oh hidup dgn MIL yg sakit jiwa + husband yg selfish.. kadang2 tu smpai sy brdoa pd Tuhan ambillah dorg dr hidup sy .. kalau lah Mama sy masih hidup kan bgs ada tmpat sy meluah 😭😭

2 Balas

assalamualaikum puan hai puan..macam mana keadaan puan skrng?? puan ok?? sy doakn mg puan sntiasa sht dan kuat hendaknya di sana Allahu sabar ye puan...puan dah cuba berbincng dgn suami??saya rasa better puan bincng dgn suami dr hati ke hati untuk dptkn jln pnyelesaian..bncng cara baik..mana tahu blh selesaikan masalh..apa2 pn sy doakn mg puan d beri kekuatan dalam kehidupan..mg dpmudahkan segala urusan puan di sana .aamiin

Cuba berbincang dgn husband.. Tegaskan pendapat awk pd suami. Jgn bg tekanan melampau pd diri sendiri sebaiknya awk cari "me time" awk utk buat apa yg awk suka. Kalau suami tk boleh dibawa berbincang awk pun bt je ikut suka awk.Semoga urusan awk dipermudahkan ye..