Macam mana bumil² semua, boleh survive hidup pjj dgn husband masa mgndung? Sy mcm down habis rasa.

2 Balas

Selalu busykan diri. Videocall selalu. Dulu saya mengandungkan anak pertama suami saya keje offshore memang sepanjang mengandung tu sekali je suami saya dpt teman pegi appointment, yang lain semua kena buat sendiri. Tapi sebab saya sendiri busy dengan kerja, tak terasa sgt. Cuma bila malam terasala sunyi so videocall la smpi tertidur 🤣🤣. Semoga dipermudahkan semuanya, kuatkan semangatt

semoga dipermudahkan sis. 💕