sakit hati??

Tyme2 macam ni hsbn n ank kasi sakit hati sy...tiada rindu pun dorg sama sy?? pda hal sy rindu dorg stgh mati?? rasa tida mo hidup uda pun ada juga skrg ni?????? apa lah dugaan aku skrg ni...

2 Balas

Mommy sensitive sebab pregnant kot, jangan fikir yg bukan-bukan. Anak takkan tak sayang mommy dia

5y ago

Mgkin la sis😔😔 preg ke2 ni i btl2 snstif😣😣 cpt ngis cpt mrjuk ... Air mata mengalir sendiri😣😣... Bila d layan rasa sesak nafas pula rasa.. Cian bby i dlm prut kn sis..dpt mmy mcm ni sikit2 ngis😪😪😪

fikir positif sj sis.. jgn fikir bnyk , lebih baik hiburkn diri sndri..

5y ago

welcome