Traumaaaaaaa

Haloo moms sekalian, adakah d sini yang trauma dgn mentua jaga ank kita? Sy sampai takut nak pulang kampung mentua .. dgn mentua lelaki lepas merokok nak cium bagai dgn ank kta..meluah dgn husband , husband cuma balas “semua kami adik beradik hidup jg sampai sekarang” #firstbaby #firstmom

1 Balas

educate husband dulu. kalau husband pon lps tgn, mcm mana dia nak educate mak ayah dia. cari article psl baby dan asap rokok. atau try cari video dkt fb, dulu ada 1 kes, ayah dia isap rokok and baby jadi mangsa. tunjukkan dkt husband.