26week

tdi pergi check up dkt klinik.. nurse tnya bila plan nak nikah sbb sya hamil luar nikah tpi ayah baby ni nak bertanggjawab.. so sya kata la next month sya dah pergi pejabat agama tnya apa yg perlu.. nurse tu kata mereka tau tak awak pregnant so sya kata tak.. nurse tu ckp plk setahu dia tak blh nikah.. tunggu lepas bersalin baru blh nikah.. ada sape2 tak yg ada pngalaman nikah time dah pregnant.. sya nak ada surat kawin sblm bersalin

19 Balas

T try tnya kat jbt kadi agpon awk dh bnyk buln kn p asenya lau dh lebih dri 5buln kba tnggu lps bersalin p xtau lah t tnya lah

sbnrny dik..klo nikah sblm brsalin..lpas brsalin kne nikah skali lg..🤔

4y ago

Sis tnya sya ke ? Kalau sis tnya sya duduk mana sya duduk johor . Nk minta tolong in sha allah blh awak blh wassap sya 0187664368

Awak pegi je urus kan nikah awak sblom awak bersalin...sb masih awal lagj kan

Boleh j nikah.. yg xleh nikah time pregnant tu org yg mati suami or bercerai je

boleh saya tau sis bernikah di masjid seperti biasa atau bernikah di pejabat agama ?

3y ago

Saya nikah kat masjid je

Kalau dh 6 bln mmg xblh rasanya mmg kena tunggu lepas bslin

Boleh je nikah.. Tya pejabat agama..

Boleh la..