Belum Ada sijil nikah

Tlg jgn kecam ya,Sya pregnant 7w,tak tau nk teruskan atau tak sebab sya nikah kampung,sijil nikah belum Ada,

2 Balas

kalau sis dah nikah boleh usaha setelkan sijil nikah tu sebelum melahirkan sis. kesian ank dlm kandungan tade dosa sis. dia berhak nak merasa kehidupan sama mcm kita. sis patut pikir mendalam ya hal ni. rezeki and amanah tu. jgn kemudian hari menyesal sis . berdosa sis gugurkan tanpa sebab. unless la atas nasihat doktor sbb kesihatan dan keselamatan ibu. ni awak sihat kan. huhu ramai tau yg menunggu zuriat but belum rezeki bertahun2. sis dah ada peluang jgn sia2kan. harap sis bersyukur and timbul rasa penyesalan sbb terpikir nk gugurkan anak 😭😭😭

6mo ago

t kasih ya sis atas nasihat😞sya try pujuk suami untuk usaha Kan setelkan sijil nikah

Adek ipar sy mcm awk tp pilih utk lahirkan ank dia tp berbin bintikan abdullah lh