mintak pendapat

td sy p klinik sakit puan nk cek preggy atw tk,utk kepastian.sblm pegi sy ada buat test upt n is double line dn terang lg..tp bila cek d klinik yg line satu kabur..jd doc bilang dtg slps 2 minggu..sy ada jga kasi tunjuk tu upt sma doc.. sapa sini pena trjadi mcm sy?

mintak pendapat
11 Balas

Alhamdulillah u.. congrats.. I pun sama cam kes u utk pregnancy kali ni sampai i beli upt test byk2 sama aja but lepas 2 weeks baru terang and g clinic doc ckp congrats puan pregnant. And Alhamdulillah skunk baby sihat and now I pregnant for 19 weeks ❤️ No worries doa yg baik2 ya ☺️