9weeks 2day

Assalamualaikum... Td sy pergi scan 9weeks... Doc ckp jantung baby ada, saiz gan kantung ok... Tp sy pelik la... Kenapa kantung sy nampak memanjang ya... Normal ke mcm tu... Doc takde cakap apa2 plk td #mohonpendapat #doakanyangbaik2

9weeks 2day
6 Balas

doctor dah ckp okay, awk blh nk tya org kat sini yg bkn doctor😟😟 agak2 kalau doctor ckp tak okay tak tahu laaa apa awk akan tya sini...hmmmmm mgkin masa doc scan tu doctor pegang hundle scan dan tekan tu dalam sngt... sbb tu nampak leper.. Sy doakan bby n momy sihat2 je... InsyaAllah takde pape..

Macam saya punya baby dulu. Kecik je 😆 sekali lagi scan, kaki tangan mendepa even kecik hahahaha

xsemua kantung sama macam saya kantung bulat.tp doc cakap ok xpa asalkan baby sihat sis

Doktor ckp normal. Oke la tu sis. Jgn fikirkan sgt

5y ago

Ok sis.. T. Kasih😊

Doc ckp ok la tu..yg pnting bby sihat

Normal sis.