38 weeks

Td p pac sbb sakit pinggan n rasa nk period,tanda apa xda cuma rasa sakit mcm tu ja,then kena seluk,msa seluk pn bukaan still 1cm dr 35week aritu,normal ka kalo kena seluk keluar drh bnyk,then diaorg bg blik,msa blik keluar drh bnyk jgak dgn drh ketul kcik2,sy pakai pad pn rasa darah trun mcm period.. erm patot ka p hsptal balik

1 Balas

Pegi hospital balik sis , bahaya untk baby , takot sis dh tumpah darah

5y ago

Dh kena than wad doc kta tu show jln bkk 3 cm tp doc kta dlm tebal lg