Keluar darah lepas kena seluk

Hai. Nak minta pendapat. Sy dah 38w5d. Semalam pukul 1 pagi rasa contraction kuat. Pergi hosp, 3x kena seluk dgn nurse n doc. Tak ada bukaan lagi. So doc suh balik. Tapi, sampai hari ni masih ada keluar darah.. awal2 darah fresh merah mcm period. Skg dah mula ketul2 kecik. And kadang2 sekali dengan lendir.. bahaya ke darah tu? Atau mmg normal lepas kena seluk? Baby aktif macam biasa. Contraction pn dah tak ada..

2 Balas

ye normal sis lpas kne seluk ade darah, nty lpas 3 4 hari dh xde dh darah..

normal bile lepas kne seluk kuar darah

2y ago

oh.. ni dah 2 hari kira masih normal ya?