First time kena “seluk”

Normal ke bila kena seluk untuk cek bukaan kluar darah warna pink sikit snpai 2,3 hari? Masa kena seluk tu bukaan 1 cm. Xde rasa sakit pn stkat ni.. #ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

haah sy masa kene seluk pun keluar darah huhu. sakit dia kemahen lagi ya masa kene seluk 😂

1y ago

tipsnya masa nak kene seluk tarik nafas, rilek kan serilek rileknya otot perineum kita. mcm kita pasrah sgt2 nak kene seluk. jgn kemut. kalau x nnti mmg sakit

Sakit ke kena seluk?

1y ago

saya baru kena seluk td sbb contraction kerap + keluar tanda lendir darah. bg saya contraction yg tgh rasa ni lg sakit. kena seluk tak sakit pun sbb misi pesan suruh relaks muscle. jgn kemut.