kalau ikut period tracker bby da 7 week

Td dah g scan alhamdulillah bby ok kantung cantik bulat bru 6w 2d rupanya , normal x 6w bru implantation bleeding? lg seminggu appointment repeat scan hrp2 la spotting niy kejab jer• dr bg ubat kuatkan rahim utk seminggu

kalau ikut period tracker bby da 7 week
4 Balas

Sis jgn bimbg....sbb kawan sy sepnjng hmil dia period seeprti biasa....alhamdulillah dh besar pun anaknya...moga dipermudhkan urusan sis.....

4y ago

Sy agak risau sbb ada sejarah. Ok la kalau sis kata mcm tu kurg sikit risau in Shaa Allah bby sy pun okay Aamiinn terima kasih

jgn risau sis.. awl lg..

haha post lama niy

Period sis regular jga tk

4y ago

regular period..